CV Installatie

.

Ons bedrijf is het aangewezen adres voor uw nieuwe of oude CV installatie. De beste CV installatie is de installatie die precies past bij uw woning. En omdat niet alle huizen gelijk zijn, komen wij daarom graag bij u langs. Tijdens ons thuisadvies bekijken wij de woning en maken daar uit een offerte voor u op maat.

Een goed functionerende ketel geeft u warmte in koude dagen


Onderhoud van centrale verwarming en cv-ketel

Een goed functionerende cv-ketel geeft u snel warm water en een goed comfort bij het baden en douchen. Elke woning is anders en ook de wensen m.b.t. warm water verschillen van mens tot mens.

Door onze ervaring kunnen wij u voorzien van een goed advies voor de capaciteit die nodig is m.b.t. uw woning en uw wensen.

Wij verzorgen o.a. complete installaties en eventuele reparaties van uw centrale verwarming. Ook leveren, plaatsen en onderhouden wij graag voor u uw cv-ketel.
Voor een vast bedrag per jaar komen we langs om uw cv-ketel van binnen schoon te maken. Heeft u ondanks goed onderhoud toch een storing dan zullen wij altijd proberen binnen 24 uur de storing te verhelpen. Kortom een goede service blijft niet achterwege.

 

© Gebroeders Nieberding 2018 - Website & SEO door Swartwebdesign