Welkom bij installatie- en loodgietersbedrijf Gebr. Nieberding

Gebr. Nieberding is gespecialiseerd in

 • Centrale verwarming
 • Loodgieterswerk
 • Lood- en zinkwerk
 • 24uurs service & onderhoud
 • Dakbedekking
 • Mechanische ventilatie

.

Loodgieter Lisse? Dan bent u bij Installatiebedrijf Gebr. Nieberding aan het juiste adres. Installatiebedrijf Gebr. Nieberding is een jong, dynamisch, betrouwbaar, middelgroot en toonaangevend installatiebedrijf in Nieuw-Vennep. Ons installatiebedrijf is ook zeker werkzaam in de ruime omgeving van Nieuw Vennep zoals bijvoorbeeld in Haarlem, Leiden, Hillegom, Heemstede, Lisse, Sassenheim, Aalsmeer, Warmond, Roelofarendsveen, Leimuiden en Hoofddorp. Met zo’n 8 personen staan we graag dag en nacht voor u klaar. Wij leveren zowel aan particulieren en zakelijke klanten en streven naar een duurzame installatie.

Loodgieter Lisse

Vuil- en schoonwater riolering
In het ontwerpen en installeren van complete schoonwater- en/of vuilwater rioleringssystemen kunt u terecht bij installatiebedrijf Gebr. Nieberding Installatietechniek.

Wij hebben niet alleen ervaring met pvc maar werken ook met PP of PE rioleringssystemen met spiegellas verbindingen.

Uiteraard verzorgen wij, indien gewenst, revisietekeningen met behulp van ‘autocad’.

Riool installaties zijn noodzakelijk om het afvalwater op een veilige manier af te voeren zonder dat het schade kan toebrengen aan de volksgezondheid. Een juist geïnstalleerde rioolinstallatie hoort en ruikt u niet.

Rioolinstallaties dienen volgens de NTR 3216 richtlijnen te worden geïnstalleerd door de loodgieter.

Sanitair

Dagelijks maakt u vele malen gebruik van sanitair op toilet en badkamer. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de installatie van sanitair op professionele wijze dient te gebeuren.

Op het gebied van sanitair leveren wij de volgende diensten:

 • Leveren en aanleggen van alle soorten warm en koudwater voorzieningen voor zowel particulier als bedrijven
 • Leveren, plaatsen en afmonteren van sanitair
 • Leveren en plaatsen van close-in boilers
 • Leveren en plaatsen van Bad- en keukengeisers
 • Alle loodgieters werkzaamheden

Installatiebedrijf Gebr. Nieberding

Bij Installatiebedrijf Gebr. Nieberding zit de toegevoegde waarde in de mensen: allemaal goed geschoold, in het bezit van de diploma’s om hun vak goed uit te oefenen. We gaan voor één kwaliteit: en dat is de beste kwaliteit. Dat merkt u in de praktijk. Wij werken volgens de nieuwste technieken en conform de criteria van objectieve certificeringsinstanties. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke opdrachtgever biedt Installatiebedrijf Gebr. Nieberding dan ook complete service: CV, badkamers, waterinstallaties, gasinstallaties, riool, luchtbehandeling, dak- en zinkwerk, wtw systemen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Loodgieter Lisse? Neem snel contact met ons op!

Loodgieter Lisse

 

 

 

© Gebroeders Nieberding 2018 - Website & SEO door Swartwebdesign